|
MIDWEEKMENU
Omdat we niet elke dag van de week de tijd hebben om eindeloos te genieten, omdat het gezelschap er om vraagt of de tijd beperkt is, heeft Le Bon Vivant voor de doordeweekse dagen dinsdag, woensdag en donderdag een speciaal menu samengesteld. Een menu bestaande uit 4 gangen, uiteraard begeleid met bites en ons huisgemaakte brood met boters en olijfolie. Daarbij 3 glazen wijn en onbeperkt tafelwater voor slechts 89 euro per persoon.
Dit menu is enkel online te reserveren via onze website en wordt voor de gehele tafel geserveerd. Mits van te voren doorgegeven, kan dit menu ook vegetarisch geserveerd worden en aangepast op de meest voorkomende allergieën en dieetwensen.
Het onderstaande menu ter indicatie (gerechten wijzigen aan de hand van de seizoenen)
Tonijn | saku | mojama | gefermenteerde pruim | nashi peer Tuna | saku | mojama | fermented plums | nashi pear
Ravioli | pompoen | geitenboter | gember | vadouvan Ravioli | pumpkin | goat butter | ginger | vadouvan
Polderhoen | eekhorentjesbrood | asperge | foie gras | gezouten citroen Free range chicken | porcini | asparagus | foie gras | salted lemon
Witte chocolade | framboos | lychee | citrus White chocolate | raspberry | lychee | citrus
|